La Gamme Complète des Dentifrices et Bains de Bouche Zendium
défenses naturelles

ANBEFAL DEN
ZENDIUM SOM ER
BEST TIL DIN
PASIENT

ANBEFAL DEN
ZENDIUM SOM ER
BEST TIL DIN
PASIENT

ZENDIUM RESPEKTERER MUNNEN

Zendiums produktserie inneholder forskjellige varianter som oppfyller forskjellige munnpleiebehov. Vi tilbyr nemlig et komplett munnpleiesystem som hjelper pasientene dine med å beskytte munnen på en naturlig måte. Zendiums tannkremer og munnskyll inneholder naturlige enzymer og proteiner som er med på å beskytte munnen på en naturlig måte, mens Zendiums tannbørster er blitt utviklet i samarbeid med tanneksperter for å sikre at munnens kompliserte anatomi respekteres.

Zendiums tannkremer inneholder naturlige enzymer og proteiner, som avspeiler noen av dem som finnes i spytt. Det er klinisk bevist at Zendium styrker helserelaterte bakterier og fremmer et balansert oralt mikrobiom.1* Alle Zendiums varianter inneholder fluor for å beskytte mot karies, og er uten SLS slik at munnens delikate bløtvev beskyttes.

*Refererer til det orale plakkmikrobiom og det relative forholdet mellom bakteriearter i retning av de som har sammenheng med helse i stedet for sykdom etter 14 ukers tannbørsting to ganger daglig med Zendium, sammenlignet med baseline eller ved bruk av standard tannkrem

1. Adams SE, et al. Sci Rep 2017; 7:43344.

BIOGUM™
TANNKREM

biogum tannkrem

Zendium BIOGUM inneholder naturlige enzymer og proteiner, som avspeiler noen av dem som finnes i spytt, deriblant laktoferrin. Laktoferrin i spytt bidrar til å bekjempe årsakene til betennelse og blødning i forbindelse med tannkjøttproblemer ved å redusere opphopningen av visse jernavhengige bakterier som er knyttet til tannkjøttproblemer.

CLASSIC
TANNKREM

classic tannkrem

Zendium Classic inneholder naturlige enzymer og proteiner, som bidrar til å bekjempe årsakene til hull og tannkjøttproblemer, og beskytter munnen på en naturlig måte.

Den inneholder også fluor (1 450 ppm) for å styrke emaljen, og en mild skumdanner, som gjør den velegnet for personer med følsomme munnslimhinner. Inneholder ikke SLS.

SENSITIVE
TANNKREM

sensitive tannkrem

I tillegg til Zendiums naturlige enzym- og proteinsystem, fluor (1 450 ppm) og xylitol, inneholder Zendium Sensitive 5 % kaliumnitrat, som gjør den spesielt velegnet for følsomme tenner. Inneholder ikke SLS.

MILD WHITENER
TANNKREM

mild whitener tannkrem

I tillegg til de naturlige enzymene og proteinene og fluor, inneholder Zendium Gentle Whitening dinatriumprofosfat for å gjenopprette den naturlige hvitheten. Zendium Gentle Whitening er i tillegg snill mot emaljen.

FRESH + WHITE
TANNKREM

fresh + white tannkrem

I tillegg til Zendiums naturlige enzym- og proteinsystem og fluor (1 450 ppm), inneholder Zendium Fresh xylitol, og er spesielt utformet for å gi en mild mintsmak som frisker opp munnen. Inneholder ikke SLS.

JUNIOR 5+
TANNKREM

junior tannkrem

Zendium Juniors er utviklet spesielt for barn fra 5 år for å beskytte og styrke de nye permanente tennene. Den har en mild mintsmak og inneholder Zendiums naturlige enzym- og proteinsystem og fluor (1 450 ppm). Inneholder ikke SLS.

KIDS 0-5 ÅR
TANNKREM
50 ML

kids tannkrem

Zendium Kids er utviklet spesielt for barn fra 1 til 6 år for å gi skånsom beskyttelse. Den har en mild fruktsmak og inneholder naturlige enzymer og fluor (1 000 ppm) for å bidra til å beskytte og styrke melketennene. Inneholder ikke SLS.

Med vår lange historie og ekspertise når det gjelder å forstå munnens fysiologi, har vi samarbeidet med tanneksperter for å skape tannbørster i tråd med Zendiums tilnærming. Zendiums tannbørsteserie er utformet for å rengjøre hele munnen grundig på en skånsom måte. Med myke og avrundede børstehår og et mindre børstehode for å komme bedre til, gjør Zendiums tannbørster at pasientene dine kan fjerne plakk samtidig som de er skånsomme mot vevet i munnen.

COMPLETE PROTECTION SOFT

complete protection soft

Med en kombinasjon av tynne, myke og avrundede børstehår som gir skånsom og effektiv rengjøring. Det lille børstehodet gjør det lett å komme til.

Utviklet sammen med tanneksperter

SENSITIVE EXTRA SOFT

sensitive extra soft

Med ekstra tynne og myke børstehår som gir skånsom og nøyaktig rengjøring. Lite børstehode som kommer til for å rengjøre over alt.

Utviklet sammen med tanneksperter.

CLINIC MEDIUM

clinic medium

Børstehår i to nivåer og forhøyet børstetupp gir effektiv rengjøring mellom tennene. Det lille børstehodet gjør det lett å komme til.

Utviklet sammen med tanneksperter.

CLINIC SOFT

clinic soft

Børstehår i to nivåer og forhøyet børstetupp gir effektiv rengjøring mellom tennene. Det lille børstehodet gjør det lett å komme til.

Utviklet sammen med tanneksperter.

Zendium munnskyll virker i harmoni med Zendium tannkrem fordi det inneholder det samme naturlige enzym- og proteinsystemet. Bruk av Zendium munnskyll som en del av den daglige munnpleierutinen kan bidra til naturlig beskyttelse av munnen. Zendium munnskyll inneholder 225 ppm fluor og er uten alkohol.

BIOGUM™ MUNNVASK

biogum munnskyll

Zendium BIOGUM munnvask er velegnet for pasienter med tannkjøttproblemer, og inneholder enzymer og proteiner som avspeiler noen av dem som finnes i spytt, blant annet laktoferrin. Laktoferrin i spytt bidrar til å bekjempe årsakene til betennelse og blødning i forbindelse med tannkjøttproblemer.

COMPLETE PROTECTION
MUNNSKYLL

complete protection munnskyll

Zendium Complete Protection munnskyll inneholder naturlige enzymer og proteiner, som er med på å bekjempe årsakene til hull og tannkjøttproblemer og bidrar til å beskytte munnen på en naturlig måte.

Den inneholder fluor (225 ppm), er uten alkohol, og er nøye sammensatt for å være skånsom mot munnen.

Back to top