zendium enfants
défenses naturelles zendium

BESKYTT DE
MEST FØLSOMME
MUNNENE  

BESKYTT DE
MEST FØLSOMME
MUNNENE 

les jeunes bouches sensibles et délicates

ZENDIUM ER EN MILD TANNKREM SOM LIKEVEL
BESKYTTER UNGE MUNNER

protège les jeunes bouches
jeunes bouches zendium

Munnen til barnet ditt har sitt eget naturlige forsvarssystem, enzymer og proteiner i spyttet, som har evnen til å beskytte dem mot tannproblemer. Men noen ganger kan disse forsvarssystemene bli svekket, noe som kan forårsake plakk, hull, tannkjøttproblemer, sensitivitet og til og med after.
Zendium inneholder naturlige enzymer og proteiner som allerede finnes i munnen. Så hver gang de børster, styrker de munnens naturlige forsvarssystem, og gir dem ekstra kraft til å bekjempe årsakene til tannproblemer.

formule douce
doux mais efficace zendium

Barn liker å børste tennene når tannkremen har en mild smak og tar hensyn til at de har en følsom munn. Det gjør børsterutinen enklere, og gjør at de holder på lengre.
Dette er grunnen til at Zendium bare bruker milde smaker og skånsomme skumdannere, og er egnet for selv de mest ømtålige små munner. Sammensetningen er til og med velegnet for barn som lett får munnsår.

VELG DEN RETTE ZENDIUM TANNKREMEN TIL BARNET DITT

les jeunes bouches sensibles et délicates
dentifrice kids

ZENDIUM KIDS 1–6 ÅR

Zendium Kids bruker de naturlige enzymene som allerede finnes i munnen for å bekjempe årsakene til hull og tannkjøttproblemer. For hvert tak med tannbørsten styrkes munnens naturlige forsvarssystem, som bekjemper årsakene til tannproblemer slik som hull, tannkjøttproblemer og følsomhet. Zendium Kids har et lavere fluornivå (500 ppm) enn tannkremer for voksne, og inneholder ikke SLS (natriumlaurylsulfat) av hensyn til følsomme barnemunner. Zendiums milde fruktsmak er spesielt utviklet for barnemunner.

SE PRODUKT
zendium protège les jeunes bouches
dentifrice junior

ZENDIUM JUNIORS 7+ ÅR

Zendium Juniors bruker de samme enzymene og proteinene som munnen for å bekjempe årsakene til hull og tannkjøttproblemer. For hvert tak med tannbørsten styrkes munnens naturlige forsvarssystem, som bekjemper årsakene til tannproblemer slik som hull, tannkjøttproblemer og følsomhet. Sammensetningen inneholder 1 450 ppm med fluor for å bidra til å herde de nye permanente tennene. Zendium inneholder ikke SLS (natriumlaurylsulfat) av hensyn til følsomme barnemunner, og er spesialutviklet for ømtålige unge munner.

SE PRODUKT

GODE RÅD SOM KAN HJELPE BARNET DITT UNDER BØRSTINGEN

 
  1. Begynn å børste så snart den første tannen er synlig.
  2. Børst i to minutter to ganger om dagen (en gang om morgenen og den andre gangen før sengetid) for å beskytte tennene og gjøre børstingen til en rutine for barnet.
  3. Gjør børstingen enkel. Børst sammen med barnet ditt, forklar hva du gjør og gjenta de samme trinnene hver gang.
  4. Sett barnet på fanget, hold kinnet ut med en finger og børst med den andre hånden. Støtt hodet når du børster en baby.
  5. Børst med små sirkulære bevegelser langs tannkjøttlinjen.
  6. Bruk samme mengde tannkrem som lillefingerneglen til barnet.
  7. Hjelp barna med børstingen til de har blitt 9–10 år.
conseils pour aider votre enfant au brossage des dents
Back to top