notre histoire
défenses naturelles

MUNNEN
DIN ER
VÅR FORTELLING

INSPIRERT
AV
MUNNENS
STYRKE

line1

INSPIRERT AV
MUNNENS STYRKE

Munnen er hjem til over 100 milliarder bakterier, og mange av disse spiller en viktig rolle ved å bidra til å holde munnen og tennene friske. Zendium, med naturlige enzymer og proteiner, styrker de gode bakteriene samtidig som den reduserer de dårlige, og beskytter munnen naturlig ved å bekjempe årsakene til tannproblemer.

line2
Dr Henk Hoogendoorn

NYSKAPENDE BIOVITENSKAP

Vår fortelling startet i Skandinavia i 1969. Mikrobiologen Dr. Henk Hoogendoorn ga seg i kast med å utvikle en tannkrem som skulle beskytte munnen på naturens egen måte.
Dr. Hoogendoorn studerte hvordan munnen på en helt naturlig måte kontrollerer bakterier for å beskytte tenner og tannkjøtt. Han utviklet en tannkrem som bruker de samme naturlige enzymene og proteinene som munnen for å bekjempe årsakene til hull og tannkjøttproblemer. Og så var Zendium født. Alt uten behov for antibakterielle midler.

line4
bioscience scandinave

DOKUMENTERT SUKSESS I SKANDINAVIA

Skandinavia representerer i dag en av de mest beundrede delene av verden når det gjelder munnhygiene.

Mange skandinaviske tanneksperter og fagfolk anbefaler Zendium til sine pasienter. Faktisk er Zendium det varemerket som skandinaviske tannleger har størst tillit til.

Siden lanseringen i Danmark har Zendium akkumulert 35 år med publisert forskning og erfaring, og har blitt et av de ledende varemerkene i Danmark.

line3
Back to top