Frequently asked questions

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Zendium inneholder naturlige enzymer og proteiner som øker det naturlige spyttforsvaret og balanserer det orale mikrobiomet. Dessuten er Zendium en SLS-fri tannkrem med mild formulering som rengjør skånsomt uten bruk av sterke kjemikalier*.

 

*Klinisk påvist på munnens mykvev.

Med naturlig beskyttelse er Zendium tannkrem egnet for alle, da den har en mild smak og skummer forsiktig uten bruk av sterke kjemikalier* den er spesielt egnet for personer med følsom munn, som gravide, barn og personer med magesår og tørr munn.

 

*Klinisk påvist på munnens mykvev.

Zendium inneholder naturlige enzymer og proteiner som øker det naturlige spyttforsvaret og balanserer det orale mikrobiomet, og hjelper deg med å beskytte munnen din naturlig

En banebrytende studie utført av Zendium avslørte at dens unike enzym- og proteinformel er klinisk bevist å øke de gode bakteriene i munnen og redusere de dårlige bakteriene som er ansvarlige for tannproblemer**. Alle de kliniske studiene våre er utført av eksterne fagpersoner og tannleger, og viser fordelen med den milde formuleringen for tannkjøtthelse, fremmer munnens mikrobiom** og gir frisk pust***.

 

**Viser til tannkjøtthelse og tannkjøttproblemer som er forbundet med bakteriearter i tannplakk, som endret seg betydelig i løpet av en 14-ukers klinisk studie med 102 personer.

*** In vivo-studie av 93 personer i løpet av 4 uker, regelmessig bruk, UK 2017

Munnens mikrobiom består av milliarder av bakterier både på godt og vondt. Zendium har en prebiotisk fordel fordi det klinisk er bevist å øke gode bakterier** som beskytter munnen naturlig, og reduserer dårlige bakterier som er ansvarlige for tannproblemer.

 

**Viser til tannkjøtthelse og tannkjøttproblemer forbundet med bakteriearter i tannplakk som endret seg betydelig over en 14 ukers klinisk studie med 102 deltakere.

Zendiums formulering inneholder et mildere skummiddel enn Sodium Lauryl Sulphate (SLS), noe som betyr at den skummer forsiktig uten bruk av sterke kjemikalier*

 

*Klinisk påvist på munnens mykvev.

Ja, Zendium er egnet for gravide. Det er også kjent at kvinner har større sannsynlighet for å utvikle gingivitt under graviditet. Zendium tannkrem inneholder naturlige enzymer og proteiner og er klinisk bevist å redusere tannplakk, tannkjøttblødning og betennelse**. Zendium påvirker heller ikke smaken på mat eller drikke etter børsting, med smak som ofte endres under graviditet, er Zendiums milde formulering egnet for gravide.

 

**Viser til tannkjøtthelse og tannkjøttproblemer forbundet med bakteriearter i tannplakk som endret seg betydelig over en 14 ukers klinisk studie med 102 deltakere.

Vi tester ikke produktene våre på dyr og forplikter oss til avslutting av dyreforsøk. Den banebrytende forskningen vår har ett klart formål: Fortsatt å utvikle nye tilnærminger som kan garantere at ingrediensene vi bruker i produktene våre er trygge uten noe behov for dyreforsøk. Se her http://www.unilever.com/sustainable-living/what-matters-to-you/developing-alternative-approaches-to-animal-testing.html for å lære mer om posisjonen vår og arbeidet vårt med dyr-frie tilnærminger.

Tuben er laget av > 60 % plantebasert bioplastmateriale, som kan resirkuleres som plastavfall*, og der vi bruker esker med produkter, er disse resirkulerbare og laget av resirkulert innhold. 

Som en del av forpliktelsen vår til kontinuerlig å forbedre bærekraften til produktene våre, er både munnvannflasker og tannbørster laget av resirkulert plastmateriale (PCR).

 

*Sjekk for lokale gjenvinningsanlegg

zendium tannkrem