bathroom one

HVEM VI ER

henk hoodendorn

GJENNOMBRUDDSFORSKNING INSPIRERT AV NATUREN

På den tiden (og nå) fokuserte tannkremer på bekjempelse av bakterier. Dr. Henk fant at munnen beskytter seg selv naturlig med et system av enzymer og proteiner som balanserer bakteriene. Han utarbeidet Zendium for å ernære dette systemet – ikke bekjempe det.

 

 

zendium purpose yoga beach

VÅRT FORMÅL

Vi ønsker å endre hvordan verden tenker på munnhelse. For å fremme forbindelsen mellom oralt mikrobiom og resten av kroppen. Også for å beskytte munnen din på alle livsstadier.

 

 

Zendium bootst het speeksel na door dezelfde enzymen en proteïnen toe te voegen

HVORDAN ZENDIUM VIRKER

Zendium bidrar til å balansere de gode og dårlige bakteriene i munnen for å styrke ditt orale mikrobiom. Resultatet? Det er klinisk påvist at den forbedrer tannkjøtthelsen mens den er fire ganger mildere** enn en standard SLS-tannkrem.

**Mildere på mykvev, 30 minutter etter bruk. Klinisk påvist, UK 2016, n=30 {/t1}

 

 

zendium who we are 2

HVA INNEHOLDER VÅRE TANNKREMER?

Våre formuleringer beskytter munnen din naturlig ved å øke det orale mikrobiomet*.  Vi bruker noen av de samme enzymene og proteinene som finnes naturlig i spytt for å hjelpe de gode bakteriene å trives, mens vår SLS-frie formulering og milde smaker respekterer munnens ømfintlige vev.

*Viser til bakteriearter i tannplakk forbundet med tannkjøtthelse og tannkjøttproblemer, som endret seg betydelig over en 14-ukers klinisk studie med 102 deltakere.

 

 

sustainability sink

MILD FOR MUNNEN DIN OG PLANETEN

Vi bruker >60 % plantebasert bioplast i våre resikulerbare tannkremtuber. Clinic og Sensitive tannbørstene våre er produsert av >90 % resirkulert plast og munnskyllflaskene våre er produsert av >96 % resirkulert plast, og eskene våre er laget av 90 % resirkulert papp. Tannkremene våre har en lavtskummende formel, noe som betyr mindre skylling og redusert vannforbruk.