Oralt mikrobiom

Et balansert oralt mikrobiom for en naturlig sunn munn

 

Vil du vite mer om munnbakterier og rollen de spiller i munnhelsen din? Les artiklene nedenfor om oralt mikrobiom og hvor viktig det er å holde det i balanse.

Munnbakteriee som gjør oss til dem vi er

Når du først har blitt vant til tanken om at bakteriene er gode for oss, er det faktum at hver av oss har vårt eget unike samfunn av mikrober, ganske elegant.

Les artikkel

Read more »

Miniatyrverdenen inne i munnen - Zendium

Munnen er hjem til over 700 forskjellige bakteriearter. Så hvor finnes de, og hva gjør de alle sammen? Finn ut alt om bakteriene i munnen her.

Les artikkel

Read more »

Den usynlige verdenen inne i munnen

Det er like mange bakterieceller inni oss som det finnes stjerner på himmelen, men denne lille verdenen – mikrobiomet – kan være i fare. Finn ut mer her.

Les artikkel

Read more »

Styrk de gode bakteriene i munnen

De gode bakteriene i munnen bidrar til å holde den sterk og sunn. Finn praktiske tips om hvordan du kan styrke de gode bakteriene og gjenopprette balansen i ...

Les artikkel

Read more »

Fakta om bakterier

For hver menneskecelle i kroppen finnes det opptil 10 bakterieceller som hjelper til der de kan. Oppdag morsomme fakta om disse gode bakteriene her.

Les artikkel

Read more »

Dårlig ånde? | Les om behandling av dårlig ånde her - Zendium

Les mer om årsaken til dårlig ånde, og hva du kan gjøre for å motvirke det på Zendium.no

Les artikkel

Read more »

Slik oppstår & behandles sopp i munnen

Ønsker du å vite hvordan du kan unngå sopp i munnen? På denne siden kan du lese om hvordan du forebygger og behandler sopp i munnhulen »

Les artikkel

Read more »