Zendium image

Sunt tannkjøtt, naturlig

 

Leter du etter fagmessig råd om tannkjøtthelse? Les artiklene nedenfor om tannkjøttproblemer, som blødende tannkjøtt, tannkjøttbetennelse og tannkjøttsmerter.

Hva er gingivitt? – Zendium

Betennelse i tannkjøttet er et tegn på at du kan ha gingivitt. Finn ut mer om årsaker, symptomer, behandling og forebygging av gingivitt her.

Les artikkel

Read more »

Håndter smertefullt tannkjøtt

Smerter i tannkjøttet kan være svært ubehagelig. Få informasjon om hva som kan gi deg smertefullt tannkjøtt og hvordan du behandler det her.

Les artikkel

Read more »

Håndter infeksjoner i tannkjøttet

Byller i tannkjøttet kan være smertefulle, men heldigvis kan de behandles med litt hjelp fra tannlegen. Les mer om infeksjoner i tannkjøttet.

Les artikkel

Read more »

Slik oppstår og behandles sopp på tungen

Dette belegget har ofte en tendens til å begynne å blø når du børster tungen. Hva skyldes dette? Her kan du lese om hvordan sopp på tungen oppstår.

Les artikkel

Read more »

HVA ER PERIODONTITT?

Periodontitt er en tannkjøttsykdom som er meget ubehagelig. I denne artikkelen kan du lese mer om sykdommen og om hvordan du kan forebygge og behandle ...

Les artikkel

Read more »

Håndter tilbakevendende munnskold

Hovent tannkjøtt: Slik gjør du. Her er noen enkle tips du kan prøve for å håndtere smerter eller ubehag fra rødt og sårt tannkjøtt.

Les artikkel

Read more »

Årsaker til blødende tannkjøtt

Blødende tannkjøtt skal ikke ignoreres, så gå til tannlegen så snart du merker symptomer. Finn ut mer om årsaker og få råd om hvordan du forebygger blødende ...

Les artikkel

Read more »

Slik lindrer du gingivitt

Gingivitt er en vanlig tilstand, men det betyr ikke at du skal ignorere symptomene og håpe at de forsvinner av seg selv. Les mer her.

Les artikkel

Read more »

4 råd mot sårt tannkjøtt

Sårt tannkjøtt? Denne artikkelen forklarer noen av de vanligste årsakene, og gir råd om hvordan du kan håndtere smerten. Les mer her.

Les artikkel

Read more »

Tannkjøtthelse: Hva betyr fargen?

Rosa tannkjøtt? Hvitt tannkjøtt? Svart tannkjøtt? Hva kan fargen på tannkjøttet fortelle om helsen din? Finn svaret i denne veilederen.

Les artikkel

Read more »