Ingredienser i Zendium tannkrem

Finn ut hva vi er laget av

 

VÅRE INGREDIENSER

Munnen din har allerede et utrolig naturlig forsvarssystem. Vi gjør det bare sterkere. Våre ingredienser er nøye valgt for å forsterke munnens naturlige beskyttelseskraft ved å arbeide med og respektere det ømfintlige økosystemet.

zendium prebiotisk fordel øker gode bakterier

PREBIOTISK FORDEL

Forbedrer munnens mikrobiom

zendium naturlige enzymer

100 % NATURLIGE ENZYMER

Øker naturlig munnhelse

zendium SLS-fri tannkrem

SLS-FRI

Ingen sterke skummiddel

VÅRE INGREDIENSER

Lær om ingrediensene vi nøye velger å legge inn i produktene våre for en naturlig beskyttet munn.

 • Ingrediens

  Hva den gjør

  Amyloglucosidase

  Amyloglukosidase er et naturlig enzym som fremmer de gode bakteriene i munnen. En del av enzymsystemet.

  Colostrum

  Kolostrum* er et protein utviklet på den aller første melken* etter at en ku har kalvet. Inneholder unike bestanddeler som også finnes naturlig i spyttet hos mennesker og som støtter munnens naturlige immunsystem. 

  Glucose Oxidase

  Glukoseoksidase er et naturlig enzym som fremmer de gode bakteriene i munnen. En del av enzymsystemet.

  Lactoferrin

  Laktoferrin* er et protein som finnes i kumelk* og naturlig i spytt hos mennesker. Virker antibakterielt og forhindrer at skadelige bakterier trives i munnen ved å fjerne jernforrådet til bakteriene. En del av enzym- og proteinsystemet. 

  Lactoperoxidase

  Laktoperoksidase* er et enzym som finnes naturlig i spyttet, og som vi får fra kumelk*. Det virker antibakterielt og samarbeider med Potassium Thiocyanate for å fremme de gode bakteriene i munnen. En del av enzym- og proteinsystemet. 

  Lysozyme

  Lysozym* er et protein som finnes i eggehvite* fra høns og naturlig i spytt hos mennesker. Virker antibakterielt og svekker skadelige bakterier ved å bryte ned forsvaret deres. En del av enzym- og proteinsystemet.

  Potassium Thiocyanate

  Potassium Thiocyanate medvirker i laktoperoksidasesystemet og bidrar til å styrke de gode bakteriene i munnen.

  Sodium Fluoride

  Natriumfluorid hjelper til å styrke emaljen som beskytter tennene mot hull. Vi bruker 1450 ppm natriumfluorid i våre tannkremer til voksne og 1000 ppm i formelen til barn – den mengden som anbefales av tannleger.

  Zinc Gluconate

  Sinkglukonat fremstilles av naturlige ingredienser og hjelper proteinene og enzymene i munnen med å styrke ditt orale mikrobiom.

  *ADVARSEL: INNEHOLDER EGG- OG MELKEPROTEIN

  Hvorfor inneholder Zendium MELK- og EGG-proteiner?
  Zendiums aktive ingredienser av enzymer og proteiner er klinisk bevist at de styrker munnens gode bakterier. Vi bruker bl.a. naturlige kilder for disse aktive ingrediensene, og iblant er de best egnede naturlige kildene egg eller melk.

 • Ingrediens

  Hva den gjør

  Aqua

  Vann gir en naturlig base for Zendiums nøye utvalgte ingredienser.

  Carrageenan

  Karragenan finnes i tang og bidrar med å gi tannkremen struktur – slik at den holder seg sammen i tuben, men du kan fremdeles presse den ut.

  Citric Acid

  Sitronsyre er naturlig hentet fra stivelse eller sukker, og fungerer med dinatriumfosfat for å balansere tannkremens pH-nivå, og skaper et perfekt miljø for de aktive ingrediensene til å gjøre jobben sin.

  Disodium Phosphate

  Dinatriumfosfat fungerer sammen med sitronsyre for å balansere tannkremens pH-nivå, og skaper det perfekte miljøet for de aktive ingrediensene til å gjøre jobben sin.

  Glyceril

  Glycerol er tatt fra vegetabilske oljer, og fanger vann i tannkremen, og hjelper til å binde ingrediensene sammen.

  Hydrated Silica

  Hydrert silisium er et naturlig avskallingsmiddel, avledet fra sand, som fjerner rusk, plakk og flekker. Typen silisium vi bruker bidrar til å gjøre Zendium skånsom på tannemaljen.

  Sodium Benzoate

  Natrium benzoat er et konserveringsmiddel som holder tannkremen trygg ved å stoppe vekst av mikroorganismer.

  Sorbitol

  Sorbitol kommer fra korn som mais og hvete. Den fanger opp vann i tannkremen og bidrar til å binde ingrediensene sammen.

  Steareth-30

  Steareth-30 er et skummiddel og er mer skånsomt på tannkjøtt og innvendige kinn enn natriumlaurylsulfat (SLS) – skummiddelet som finnes i mange tannkrem.

  Xanthan Gum

  Xantangummi er en naturlig ingrediens som hjelper til med å gi tannkremen din struktur – slik at den holder seg sammen i tuben, men du kan fremdeles presse den ut.

 • Ingrediens

  Hva den gjør

  Aroma

  Zendium har en mildere smak enn de fleste tannkremer bruker, noe som gjør den egnet for de mest delikate munnene.

  Sodium Saccharin

  Natriumsakkarin er et søtningsmiddel for å forbedre den milde smaken på tannkremen.

  Cl77891

  En ingrediens hentet fra naturlige mineraler som hjelper med å holde tannkremen din hvit.

Når munnen trenger ekstra pleie

Det er visse tider i livet når munnen blir mer sårbar enn vanlig. Zendium er der for å hjelpe deg å komme gjennom dem alle.

 • Barn har tre ganger flere smaksløker enn voksne, så de er spesielt følsomme for sterke smaker og sterke skummidler som SLS. Zendium er SLS-fri, så skånsomt som vann, og har milde smaker, så det er mer sannsynlig at barn pusser tennene lenger.

 • Mange kvinner opplever at deres smakssans endrer seg under graviditeten, og noen av dem opplever en metallisk smak. Hormonendringer kan også gjøre gravide kvinner tilbøyelige for tannkjøttproblemer eller munnsår. Zendium er klinisk bevist å forbedre tannkjøtthelsen, og har en mildere smak enn de fleste tannkremer, og vil derfor ikke forvrenge smakssansen.

 • Når vi eldes, krymper tannkjøttet og vi lager mindre spytt – så det er større sannsynlighet for at vi får tannkjøttproblemer, tannråte eller tørr munn. Vi har også en tendens til å ta medisiner som ytterligere øker spyttdannelse. Zendium er klinisk bevist for å forbedre tannkjøtthelsen, og den er fri for SLS –et skummiddel som kan tørke ut munnen.

 • Hvis du har diabetes har du større risiko for å utvikle tannkjøttsykdommer, så det er en god idé å bruke en tannkrem med fokus på tannkjøtthelse. 100 % av personer som børstet tenner med Zendium hadde bedre tannkjøtthelse etter tre måneder*.

  *Viser til resultatene fra en tannkjøtthelsestudie (Kina 2019) på 109 personer etter 13 uker.

 • Kreftbehandling kan være aggressiv og skade mykvev i munnen og gjøre dem såre. Og særlig kjemoterapi kan gi deg munntørrhet. Zendium bruker et skånsomt skummiddel som hindrer at munnen føles for tørr, har mild smak og er mer skånsomt enn tannkremer som inneholder SLS skummiddel.

 • Noen medisiner kan gi deg sår, sprukne lepper eller oppsvulmet tannkjøtt. Det finnes over 400 medisiner som reduserer spyttproduksjonen, gir deg tørr munn og setter deg i fare for tannkjøttsykdom eller tannråte. Zendium er skånsom mot såre munner. Den har milde smaker og er fire ganger mer skånsom enn standard tannkremer som inneholder SLS. Dessuten er den klinisk påvist å gi deg sunnere tannkjøtt.

FORTSETT Å LESE

zendium vitenskap

Forskningen bak Zendium

Oppdag hvordan den virker

zendium formål sunn munn

Sunnere munner. Sunnere kropper.

Finn ut hva som driver oss