Tannlege viser pasientbrosjyre

Opplysningsbrosjyre om tannkjøtthelse

 

Det finnes visse pasienter som har større sannsynlighet for å ha dårlig munnhelse. For eksempel er gravide, personer med dårlig kosthold, de som lider av tilstander som diabetes eller pasienter under stress, alle sårbare for tannkjøttproblemer. Andre pasienter lider ofte av aftøse sår, noe som gjør munnen følsom for tannpussing.


Den nyeste forskningen antyder at tidlige tegn på tannkjøttproblemer kan være et varsel om en forstyrrelse i den naturlige balansen av mikrobielle arter i munnen, slik at sykdomsfremkallende arter kan dominere. I disse tidlige stadiene av sykdommen har tannleger en unik mulighet til å gripe inn med anbefalinger og råd om munnpleie for å takle balansen og bidra til å gjenopprette helse.


Del denne brosjyren med pasientene dine for å fremheve opplærende meldinger om munnhelse. Den inneholder lettleste råd om sunne børsteteknikker og håndtering av sår. Brosjyren forklarer hvordan Zendium er en effektiv, men mild tilnærming til oral pleie som kan bidra til naturlig å balansere mikrobiomet og er skånsom mot bløtvevene i munnen

Laptop on desk shutterstock 1099615481

Last ned brosjyre PDF ( 764 KB)