Kvinne på badet smiler

Pasienter som leter etter naturlig, men effektiv tilnærming til munnpleie

 

Ta en naturlig tilnærming uten at det går ut over effektiviteten

Pasientene er mer og mer interessert i hva de tar inn i kroppen sin gjennom maten de spiser, og hva de påfører kroppen gjennom produktene de bruker. Det samme gjelder munnhygieneprodukter: Naturlige ingredienser blir vanligere, og mange pasienter søker alternative tilnærminger. Noen tannkremer med naturlige ingredienser inneholder ikke fluor og kan mangle påvist klinisk virkning. Når pasienter ser etter naturlige ingredienser, må vi derfor være sikre på at dette ikke vil sette helsen i fare.

Zendium er inspirert av munnens naturlige beskyttelsessystem

Munnen har en naturlig evne til å beskytte mot infeksjoner og sykdommer i munnen. Dette skyldes hovedsakelig de bemerkelsesverdige egenskapene til spytt og dets beskyttende enzymer og proteiner, som bidrar til å opprettholde et balansert oral mikrobiom og en sunn munn. 

Zendium finner inspirasjon i hvordan munnen naturlig beskytter seg. Zendium er en daglig tannkrem med fluor som inneholder naturlige enzymer og proteiner som reflekterer noen av de som finnes i spytt. Gjennom sine aktive ingredienser øker Zendium naturlige antimikrobielle komponenter i spytt, inkludert hydrogenperoksid og hypotiocyanitt, og hjelper til med å opprettholde et balansert mikrobiom. 

Kvinne gjør yoga

Zendium støttes av kliniske bevis

Zendium tilbyr en naturlig tilnærming til munnpleie, men, som avgjørende, med påvist effekt. Zendium er klinisk bevist å forbedre tannkjøtthelsen naturlig ved å balansere det orale mikrobiomet.* Med 0 % SLS er det også klinisk bevist at den er skånsom mot munnen.

Et paradigmeskifte for munnpleie

Zendium er egnet for personer som leter etter naturlige tilnærminger til munnhelsen og ønsker å unngå sterke kjemikalier uten at det går ut over effektiviteten.

*Henviser til det orale plakkmikrobiomet og den relative forekomsten av bakteriearter med kjent forbindelse til tannkjøtthelse eller sykdom etter 14 ukers børsting to ganger om dagen med Zendium, sammenlignet med baselinjen.